TURNERINGSFORM SAMT REGLER:

Kampene spilles efter DBBF’s børneregler (https://www.basket.dk/Børneregler-325791) samt det almindelige turneringsreglement dog med følgende ændringer:

●      De indledende kampe kan godt ende uafgjort. Kampe der ender uafgjort i slutspillet, afgøres ved ”Sudden Death”.

●      Ved alle kampe, startes kampen ved dommerkast.
Der kan ikke tages time-out i nogle af rækkerne undtaget er finalerne (guld/sølv).

●      I finalerne har hvert hold ret til EN time-out i hele kampen.
I finalerne (guld/sølv) stoppes tiden ved straffekast og der spilles effektiv tid de sidste 2 minutter af 2. periode.

●      Der spilles IKKE med holdfejl.

Alle kampe starter samtidigt på det tidspunkt der er angivet i kampprogrammet. Skulle et hold mod forventning ikke være dukket op til kampstart, tabes kampen 0-20.

●      2x15 min. fast tid - 4 personlige fejl - ingen straffe, i stedet: et point og bolden i siden. Ved  ”And 1” får man automatisk 1 point.

●      Der spilles med flyvende udskiftning. – zone pres, samt helbane og halvbane pres er tilladt.

●      Vundet kamp: 2 point. Uafgjort: 1 point

Vi synes, det er vigtigt at følge kampprogrammet og dets tider. Derfor har vi tilføjet ovenstående regler så det er nemmere at kampafvikle. Vi håber på jeres forståelse for dette valg og satser på, at vi sammen kan afholde et super stævne.

Eventuelle protester skal være stævnekontoret i hænde senest 1 time efter den aktuelle kamps afslutning. Protester skal være skriftlige. Der tillægges et gebyr på kr. 500,-, der vil blive tilbagebetalt, såfremt protesten tages til følge. Protester afgøres suverænt af en BGI Power Cup nedsat tre-mands stævne komite. Afgørelser kan ikke appelleres.